Favorite
Login / Cont Nou
Cosul meu
Cosul este gol.
Nu sunt produse in cos!

CUM CUMPAR

Limitări

Procesarea comenzilor pe acest Website se va face doar pentru clienţii de pe teritoriul României. Nu efectuam livrări in afara ariei stabilite. Pot plasa comenzi pe Website persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani pana in ziua efectuarii comenzii si care au acceptat termenii si conditiile impuse.

Încheierea contractului

Toate informatiile de pe Website au scop informativ, ele nefacand obiectul unui Contract Comercial, pana in momentul lansarii si confirmarii unei Comenzi. Dupa plasarea unei comenzi pe Website, veti fi contactat telefonic si pe email pentru confirmarea comenzii. Acceptarea comenzii va va fi adusa la cunostinta telefonic. Contractul dintre Vicino si cumaparator devine valabil in momentul acceptari telefonice a comenzii si face referire strict la Produsele confirmate. SOCIETATEA NU CONSIDERA IN NICI UN MOMENT O COMANDA NECONFIRMATA CA AVAND VALOAREA UNUI CONTRACT. Va rugam sa verificati continutul Comenzii din email si sa notificati eventualele erori descoperite la contact@vicino.ro sau telefonic la 0722.233.278.

Obiectul contractului

Toate produsele afişate pe site-ul www.vicino.ro pot face obiectul unei comenzi, însă numai în limita stocului disponibil. Este posibil ca unele culori să prezinte diferenţe de nuanţă între produsul efectiv şi imaginea acestuia pe site. Aceste diferenţe pot apărea ca urmare a prelucrării imaginilor.

Preţul

Preturile afisate pe Website sunt in RON si includ TVA. Pentru comenzile transportul este GRATUIT. Noi facem eforturi pentru a ne asigura că preturile trecute pe Website sunt corecte, însă, din cauza unor erori sau disfuncţionalităţi tehnice, pot exista situaţii în care preţul afişat să nu fie cel corespunzător. Daca apar erori si unele Produse sunt postate cu un pret gresit, veti fi contactat si veti avea optiunea de confirmare a comenzii la pretul corect sau de anulare a acesteia. Daca nu puteti fi contactat, comanda va fi considerata anulata. Nu ne obligam sa onoram comenzi ce au ca obiect Produse al caror pret este gresit, iar greseala este sesizabila, pretul expus neincadrandu-se in grila noastra obisnuita de preturi. Ne rezervăm dreptul de a schimba preţul produselor postate pe site în orice moment, cu excepţia produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate.